Thoughts, sports… men

Лоши момчета / Pahat Pojat

Най накрая се стигна до там, че и аз да гледм този филм… може да започва млко мудно, и човек като не знае накъде ще тръгне, държи те в едно постоянно очакване:) Може би по някое време се чувства едно проточване на нещата, но края е чудесен, дето се вика по-добър просто нямаше как да го нагласят:) И това оставя в теб едно щастие и забравяш за това, което не си харесал:) хаха даже решаваш да преведеш субтитрите и да накраш вашите да го гледат :) ))

Все пак :) Филмът е Финландски, от 2003г., препоръчан ми от моят познат Анти Пеуракоски(,за което много му благодаря). Режисьор е Алекси Мякела ( може и да не се произнася точно така..), сценарист- Пекка Лехтосаари , а историяа е разказана от Анси Миитинен. Главните роли са изпулнявани съответно: Петер Францен – Ото, Нико Саарела – Матти, Лаури Нурксе – Илка и Яспер Пеконен -Ееро.
Филмът има също така 7 номинации и 5 награди от различни конкурси : за най-добри актьори, за най-добър режисьор и други неща, които не разбирам какви са :)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>