Thoughts, sports… men

Ривър Феникс / River Phoenix

Реших да си направя дневник за филмите, които гледам, за да не взема да повторя някой.. и най-малкото като ме запитат хората да има какво да им препоръчам. Та седнах да попълня някои от последните филми, които съм гледала и се натъкнах на актьора и музикант – Ривър Фенкис, който беше причината да гледам неговия филм:) А филмът е небезивестния Stand By Me. Именно на клипа към песента от този филм си харесах едно от момчетата и реших, че някой ден ще го гледам.. .и така и стана, само че много години след това:)
Та сядам днес и пиша, когато стигнах до дадения актор и реших да видя как изглежда сега, в какви филми играе … тогава видях, че последният му филм е заснет 1993. Викам си, или е умрял или нещо не му е харесало да е актьор.. ии О, ужас! наистина беше умрял и то на 23! Доста ми стана странно, затова реших да му посветя една статия.

river phoenix -stand by me
river phoenix
river
river
river
river
river
river

One Response

  1. eli

    Ami da toi e po4inal ot svruh doza vuv kluba a Johnny Depp (Vampire’s room). A te dvamata sa bili priqteli.

    февруари 25, 2010 at 14:29

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>